Velddag 24 september 2023

Om omstreeks half 10 waren we aanwezig op de lokatie voor onze velddag met een aantal amateurs. Met de weergoden hadden we prima zaken gedaan want het weer was geweldig. We zaten op een mooi stukje grasland tegen het strand aan van de grote rietplas in Emmen.

Toen een ieder zijn spullen had uitgeladen zijn we begonnen met opbouw van de antennes en de apparatuur aan te sluiten. We konden op meerdere banden tegelijk werken, VHF, UFH en de HF werd bij toerbuurt door ons afgestruind om maar verbindingen te maken onde de clubcall PI4EMN.

Helaas in een onopgemerkt moment is de partytent van Jacob PD2JEC door een windvlaag om zijn as gedraaid en kwam verkeerd terecht waardoor deze niet meer bruikbaar was….

Om een uur of 3 zijn we gaan inpakken toen vonden we het wel mooi geweest en meteen zijn we al gaan brainstormen voor een volgend weekend. Ook plannen om de 15m schuifmast op een aanhanger te maken zijn in de maak. Kortom voor de komende tijd ideeën genoeg.

Ook bezoekers hebben we gehad Ruud PA3RGH en YL Saskia PD4SAS kwamen nog even langs vanuit Opmeer (!) Leuk jullie weer even gezien te hebben. Ook andere bekenden van de “buren” Andre PA4OES e.a. kwamen nog langs. Gezellig dat men de moeite neemt om dit te doen.

Hieronder een foto impressie van onze geslaagde velddag!

Reacties zijn gesloten.