Lezing ISS

Heb je wel eens afgevraagd welke of wat voor soort radio apparatuur er word gebruikt in deISS? Of hoe er contact word gemaakt met ander grondstations en amateurs wereld wijd? Op maandag 20 juni word dit uit de doeken gedaan door middel van een lezing.De zaal is open om 19:30…

Algemene Ledenvergadering

Gisteravond 23 mei hebben wij onze eerste ALV gehad met bijna alle leden aanwezig. Het a.i. bestuur is unaniem gekozen waardoor het nu definitief is en we eindelijk plannen kunnen maken en activiteiten ontplooien. De eerste bijeenkomst word gehouden op Maandag 20 juni aanstaande. Hier zal een lezing gehouden worden….

ALV

Algemene leden vergadering Op 23 mei aanstaande houden wij onze eerste ledenvergadering. Alle leden van de afd. Emmen e.o. hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen hiervoor. Mocht u niets hebben ontvangen neem dan even contact op met onze secretaris voor de benodigde info. secretaris@pi4emn.nl Graag tot dan !

Yesssss

Beste leden en volgers van de VRZA afd. Emmen e.o. Vandaag viel het verlossende antwoord in de mailbox. We kunnen doorgaan met de oprichting van de afdeling Emmen. Binnenkort hebben we onze eerste ALV al gepland en de leden die reeds bij ons zijn ingeschreven hebben de uitnodiging al ontvangen….